Medalie de bronz pentru echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava

Pe parcursul săptămânii trecute, Sighişoara a găzduit turneul final al Campionatului naţional de handbal masculin pentru juniori II. Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătită de profesorul Răzvan Bernicu, ajutat de profesorul Petru Brânduşe, a făcut parte din Grupa A alături de Academia Minaur Baia Mare, CSM Bucureşti şi LPS Piatra Neamţ.

handbaL juniori IIÎn faza grupelor, formaţia suceveană a pierdut prima partidă cu gruparea maramureşeană, a învins cu 28-27 formaţia CSM Bucureşti şi apoi a trecut cu 27-23 de LPS Piatra Neamţ.

În semifinală, gruparea suceveană a fost depăşită net de CSSM Bacău care a întrecut-o cu 37-26 şi a jucat pentru locurile III-IV în finala mică din nou cu Academia Minaur Baia Mare. De data asta, tinerii handbalişti suceveni şi-au luat revanşa învingând în prelungiri cu 27-26.

„Îi felicit pe băieţii noştri pentru modul în care şi-au apărat şansele. Este o mare performanţă pentru noi în condiţiile în care am ajuns în elita handbalului juvenil la această categorie de vârstă alături de grupări care investesc mult în juniori” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Din echipa medaliată cu bronz la turneul final al Campionatului naţional de handbal masculin pentru juniori II au făcut parte jucătorii: Cosmin Moglan, Antonio Pintilei, Ciprian Antoneac, Emanuel Muntean. Bogdan Cozorici, Ovidiu Cozorici, Ioan Muntean, Robert Alupoaie, Claudiu Lăzurcă, Lucian Rusu, Vlad Niculică, Florin Mihăescu, Ionuţ Logofătu, Alexandru Păstru, Samuel Stanciuc, Ciprian Pascariu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: