Astăzi, consfătuirea anuală a bibliotecarilor din judeţ

„Implicare, dăruire – voluntariatul în bibliotecile publice”

Consfătuirea anuală a bibliotecarilor din bibliotecile publice ale judeţului Suceava are loc astăzi, de la ora 10, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, sub genericul „Implicare, dăruire – voluntariatul în bibliotecile publice”.

În deschiderea evenimentului va vorbi managerul instituţiei gazdă, Gheorghe Gabriel Cărăbuş, apoi Lăcrămioara Cocuz, şef serviciu relaţii cu publicul la Biblioteca Bucovinei, despre „Al treilea spaţiu al cetăţeniei active”, Roxana Bejenaru, de la Rotaract Bucovina Suceava, va prezenta proiecte de voluntariat, iar Ana Maria Stan, de la Universitatea Suceava, despre „Vocea studentului voluntar în comunitate”.

Vor mai avea prezentări Elena Lica, bibliotecar metodist la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, voluntari de la Fundaţia FARA, Iuliana Sgîian şi Cecilia Rîpan, bibliotecari la bibliotecile comunale din Preuteşti şi Todireşti.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: