Sala sporturilor de la Poiana Stampei a fost inaugurată

> Are piscină şi bazin pentru copii, teren de sport, sală fitness, precum şi alte facilităţi

O investiţie de un milion de euro a fost inaugurată, joi, la Poiana Stampei.

Este vorba de sala sporturilor, care include piscină, bazin pentru copii, teren de sport, saună, sală de fitness, zonă de relaxare.

Primarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea, a declarat că a punctat o nouă investiţie, „care se aliniază perfect la celelalte investiţii majore care s­au inaugurat în comuna Poiana Stampei”.

„Ţinem aproape! Urmează şi altele! Mulţumesc dlui preşedinte Nechifor Cătălin Ioan şi tuturor participanţilor care au fost şi vor fi alături de mine pe viitor !” a scris Mezdrea pe pagina sa de socializare.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a menţionat că este o investiţie „de poveste” pentru o comună, mai ales că lucrările au costat circa un milion de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: