Amenzi aplicate unor unităţi de alimentaţie publică

Amenzi în valoare de 7800 de lei au fost aplicate, în luna mai, de inspectorii sanitari veterinari suceveni unor unităţi de alimentaţie publică, în urma deficienţelor constatate în cadrul controalelor.

Directorul executiv al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, medicul veterinar Laurenţiu Leon Postolache, a declarat că în cursul lunii mai au fost aplicate trei amenzi în cuantum de 600 de lei fiecare şi alte trei amenzi în valoare de 2000 de lei fiecare în urma deficienţelor constatate cu prilejul verificărilor efectuate de inspectorii sanitari veterinari la unităţi de alimentaţie publică din judeţ. Leon Postolache a precizat că printre deficienţele constatate se numără condiţii igienice necorespunzătoare, etichetare necorespunzătoare, trasabilitate incorectă a produselor sau depozitarea defectuoasă a produselor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI