La Campionatele Naţionale Universitare

Performanţe remarcabile pentru sportivii suceveni

atletism gafita 24 maiLa sfârşitul săptămânii trecute, la Piteşti, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale Universitare la Atletism. Sportivii suceveni s-au numărat printre protagonişti reuşind să urce de trei ori pe podiumul de premiere.

Andrei Gafiţa a câştigat proba de 10 kilometri marş cu un timp foarte bun, timp care-l recomandă pentru campionatele naţionale de seniori şi tineret care vor avea loc în data de 26 iunie. Un rezultat bun a înregistrat şi Sînziana Mandiuc, locul IV în proba de 5 kilometri marş. Ambii sportivi sunt pregătiţi la CSU Suceava de antrenorul Radu Mihalescu.

Celelalte medalii sucevene de la Campionatele Naţionale Universitare au fost obţinute de Lenuţa Burueană de la CSU Suceava, sportiva reuşind să câştige proba de aruncare a greutăţii şi să se claseze pe locul secund în cea de aruncare a discului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: