Victoria Beckham făcea playback în timpul concertelor Spice Girls

Victoria BeckhamVictoria Beckham, fosta componentă a formaţiei Spice Girls, a declarat că producătorii obişnuiau să-i taie microfonul în timpul concertelor, astfel încât să se audă doar celelalte fete din trupă, relateaza elle.com. Zvonurile conform cărora Victoria, fosta componentă a formaţiei Spice Girls, nu poate să cânte, au urmărit-o pe aceasta de când a intrat în trupă. Dintotdeaua a fost acuzată, şi pentru cele câteva versuri solo pe care le avea în melodii, că nu le-ar fi cântat live în timpul spectacolelor – o acuzaţie gravă în era în care playbackul era considerat ruşinos, deşi foarte întâlnit.

Şi, potrivit unor declaraţii făcute în Londra, săptămâna trecută, Beckham a dezvăluit că acele zvonuri erau adevărate. „Obişnuiau să-mi închidă microfonul, lăsându-le pe celelalte fete să cânte”. În schimb, acum nu are cine să o mai „cenzureze”: „Cine râde la urmă, râde mai bine – şi acum microfonul meu e ok şi, în sfârşit, pornit”, a mai spus aceasta.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI