Oină. La „Cupa Moldova”

Locul doi pentru echipa Şcolii Gimnaziale „Aurelian Stanciu” Salcea

La finele săptămânii trecute, în localitatea Vorona, din judeţul Botoşani, a avut loc a XXIV-a ediţie a „Cupei Moldova” la oină. Competiţia a reunit la start şapte echipe din mediul gimnazial. La finele acestui interesant eveniment sportiv, echipa Şcolii Gimnaziale „Aurelian Stanciu” din Salcea a ocupat locul secund după ce a fost învinsă în finală de Şcoala Gherăieşti cu 14-10.

„Doresc să mulţumesc părinţilor care şi de această dată au fost alături de noi! Nu în ultimul rând, doresc să-mi felicit propriii elevi care şi de această dată m-au făcut să mă simt mândru! Am demonstrat încă o dată că Salcea devine un adevărat centru oinistic juvenil” a declarat profesorul Sorin Gălăţeanu.

Din echipa de oină a Şcolii Gimnaziale „Aurelian Stanciu” din Salcea au evoluat: Florin Pietrariu, Bogdan Pietrariu, Mateo Paiu, David Burac, Samuel Ungureanu, Vasile Standolaru, David Pîslaru, Florin Sandu, Paul Pintilei, Bogdan Palaghianu, Eusebiu Semian, Robert Bărbuţă, Andrei Andoni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: