Încă-i dulce şi ne rabdă limba ce-o stâlcim

Caricatura de Viorel Corodescu - COV

Caricatura de Viorel Corodescu – COV

 Dragă mătuşică Vârvară şi darling nea Ghiţă!

Aflaţi despre mine că sunt cool, ceea ce vă doresc all inclusive şi dumneavoastră pe lângă happy new year. Aveam de gând să vă calc bref într-un week-end, mai pe vară, însă m-a trambalat Flxk la Babby Boom Show, în zona Kids-Land, fiind paranghelie de summer sale 50%, să-i şopinguiască ăluia micul ţucal. Apoi ea a plecat la fitness şi la beauty shop, că s-a emancipat cu lookul, iar eu am rămas în parcare, unde se organizează workshopuri, oareşce raliuri stil hard enduro, dacă ai baftă te faci cu un wild-card, iar un provider asigură streaming upload pe smartfone şi chiar download, tot să trăieşti.

Având drum prin Kcyk, m-am abătut pe la tante Chiva şi oncle Ţaţomir, găsindu-i fain. Dânsul se boldeşte la talk-show-uri şi breakingnewsuri, iar dânsa se zgâieşte la reality-show-uri, după care se încaieră în bulibăşeală verbală. În restul timpului se ocupă cu trăistuţe hands-free, bibilici şi găini, fiind furnizori pe şest la marketul unuia Căcâcea. M-au îmbiat cu felurite, însă eu am aplicat pentru o tochitură best off cu chişleag, se lingea pe deşte şi cel mai chef dintre chefi. Băiatul lor, care se recomandă Philippe-Mauriciu în loc de Drăgan, are job la târlă, unde – cât e el de hahaleră – este foarte apreciat ca leadership, deşi umblă în skinny jeans şi pune pe el felurite farafastâcuri, ca marţafoii din high-life. Iar fata, Esmeralda-Estudiantina, fostă o puchinoasă de Zmarandă, a participat la un casting de pipiţe, de unde s-a întors cu coada şi nu numai între picioare.

Vă mai pot informa că jagardeaua de vărul Gavrilă e în plop, businessul i s-a fleoşcăit operativ, a dat chix cu caşcarabeta de face painting a nevesti-sii şi cu dugheana despre care bătea câmpii că e ba pub, ba club, şi-a vârât mesele de foosball şi pinball în şopron, iar pe pista de bowling zice că pune păpuşoi. Cred că l-a amăgit vreunul cu know-how la proiecte, că to be continued, şi-a deschis un fast food janghinos, cu hot dogi daţi cu ketchup, covrigi cash şi popcorn, că la floricele îl podidea tusea măgărească. Brotherul lui, Brebenel, a brodit-o mai bine, s-a făcut broker de insurance, cât este el de nătăfleaţă, iar sistera lor, aia mâţâţică, se coţopeneşte în life-style. Cu el nu mai grăieşti decât on line exclusiv, la live i se apleacă. I-am dat un clip pe site şi pe youtoube, să-l anunţ că s-au luat Safta&Nae, însă nu mi-a postat răspuns retur, s-ar putea să activeze bluetooth pe device-ul lui, sau se preocupă de crearea unui mainstream, şi n-are cum.

Rămânând al dvstr. nepot iubitor, i love you pe voi ensemble şi vă pup sincerelley.

                                                 /ss/ John-Jack-Jean Afrăsinei

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: