Primarul Ion Lungu:

„Am cerut celor de la ISU să facem o simulare la incendiu în Bazar”

În conferinţa de presă susţinută ieri la Primăria Suceava, edilul-şef Ion Lungu a declarat:

„Azi, la 10, vom avea prima discuţie la ISU pentru a redeschide bazarul. Am făcut temele cât am putut şi mergem şi cu expertiza la foc. S­au verificat hidranţii şi firmele care au lucrat pe liniile electrice. Mâine (azi – n.n.), în CL, vom vrea să angajam zece pompieri care să stea permanent în bazar în caz de nevoie. S­au început lucrările la gard şi sper ca în două zile să îl terminăm”.

Primarul a făcut cunoscut că au fost mutate chioşcurile din bazar şi s-a cerut celor de la ISU să efectueze o simulare la incendiu. „Nu mai văd posibil în acest an să montăm aparatele pentru stropit. E posibil să demontăm unul dintre pereţi şi apoi să îl montăm la primăvară, după ce toate condiţiile sunt îndeplinite. Mi-aş dori ca până la 1 decembrie să redeschidem bazarul. Zic eu că sunt condiţii să o facem. Foarte importantă e această permanenţă la incendiu în Bazar” a precizat edilul-şef.

În altă ordine de idei, edilul-şef a arătat că a convenit ca Primăria să dea 509 mp în cadrul sediului Centrului Cultural „Bucovina” pentru Ansamblul „Ciprian Porumbescu”. „Aşteptăm o confirmare scrisă de la CJ şi aud că vor să le dăm toată clădirea, dar nu se poate încă, timp de trei ani, pentru că e făcută pe fonduri europene” a precizat primarul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: