Transporter este International Van of the Year

vw van of the year 2016> Cel mai vândut model produs la Hanovra a fost desemnat cel mai bun van al anului 2016

Un juriu internaţional compus din jurnalişti de specialitate, din 24 de ţări europene, a decis: Transporter a 6-a generaţie este Van of the Year 2016

Noul Transporter, generaţia a șasea, a fost premiat cu cel mai râvnit titlu din industria vehiculelor comerciale uşoare în cadrul unui eveniment special găzduit de Camera de Comerţ din Lyon.

Este pentru a treia oară când VW Transporter câştigă acest trofeu.

„Prestigiosul titlu primit pentru noua serie T reprezintă un semn important de recunoaştere a realizărilor echipei noastre, care, prin implementarea măsurilor corecte, a făcut din simbolul fabricii noastre din Hanovra cel mai bun Transporter produs vreodată”, a declarat şeful diviziei de vehicule comerciale din cadrul VW, dr. Eckhard Scholz, la primirea trofeului de la Jarlath Sweeney, preşedintele jurului International Van of the Year (IVOTY).

Primirea acestei distincţii speciale ne bucură în această perioadă dificilă şi ne impulsionează pentru a avea un start bun pentru 2016, care va aduce multe produse noi marca VW”, a mai spus dr. Scholz.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: