Cu ocazia redeschiderii

Aeroportul Suceava şi-a lansat noul logo

aeroport logo nouAeroportul Suceava a lansat, ieri, cu ocazia redeschiderii traficului internaţional, şi noul logo al aeroportului, iar ÎPS Pimen Suceveanul l­a sfinţit.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că a fost lansat şi noul logo, care este mai modern şi mai dinamic.

„Am lansat oficial şi noul logo al Aeroportului Suceava. Un logo mai modern, mai dinamic, care simbolizează şi noţiunea de zbor” a spus Nechifor.

El a arătat că noul logo conţine o noţiune de grafică ce include acoperişul clădirii care e în formă de aripă, dar are şi elemente de elice. „Toate sunt legate de zbor” a precizat Nechifor.

Întrebat cine a realizat noul concept pentru imaginea Aeroportului Suceava, Nechifor a spus că a fost o muncă de echipă.

„Acest logo a fost o muncă în comun” a specificat preşedintele CJ Suceava care a menţionat că aceasta nu a presupus costuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: