Cat Stevens a donat peste 30.000 de dolari unui cămin de fete din Chile

Cat StevensSolistul britanic Cat Stevens a anunţat acordarea unei sume de 30.660 de dolari unui cămin de fete din localitatea chiliană Vila del Mar, situată la 119 kilometri de Santiago, relatează EFE. Potrivit unui comunicat difuzat de producătoarea DG Medios, donaţia a constat în 30.660 de dolari pentru căminul de fete Teresa Cortés Brown, ce aparţine Congregaţiei Hermanas del Purísimo Corazón de María, administrator al acestui centru ce găzduieşte 30 de fetiţe şi adolescente.

Stevens a participat în februarie la Festivalul Internaţional al Cântecului din Vila del Mar.  Donaţia a fost acordată în cadrul unei ceremonii la care au participat congregaţia religioasă şi autorităţile comunale, printre care şi primarul localităţii Vila del Mar, Virginia Reginato, care l-a reprezentat pe muzicianul britanic.  Doamna primar a declarat că acest tip de iniţiative transformă festivalul „într-un eveniment integral pentru comunitatea” Vila del Mar. Consiliera comunală Mafalda Reginato şi-a exprimat speranţa ca astfel de evenimente să motiveze şi alţi artişti în realizarea unor acte caritabile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: