Primul artist în 3D din România îşi vinde cel mai valoros tablou, pentru a ajuta un copil fără auz

Tablou 3D sofia vicoveanca> Tabloul este unic în lume și o reprezintă pe cunoscuta noastră cântăreaţă Sofia Vicoveanca

 Pictorul român Daniel Relenschi, recunoscut la nivel internaţional pentru tablourile sale 3D şi primul artist de acest gen din România, anunţă că donează o parte din încasările ce-i revin din vânzarea unui valoros tablou tridimensional, care o înfăţişează pe celebra cântăreaţă de muzică populară, Sofia Vicoveanca. Jumătate din suma pe care o va încasa, va fi direcţionată pentru operaţia lui Matei, în vârstă de numai 6 luni.

Micuţul familiei Teodor nu aude, fiind diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă, iar pentru a auzi, acesta are nevoie de un implant cohlear care costă 24.000 de euro. Campania pentru strângerea de fonduri a fost iniţiată deja de Asociaţia „Salvează o inimă”, începând cu data de 1 septembrie 2015, pe platforma de donaţii online – https://salveazaoinima.ro/campaigns/matei-teodor/, şi prin SMS, la numărul 8832, cu textul „Matei”. Până în prezent s-au strâns peste 7.000 de euro, iar campania este activă până la sfârşitul lunii.

Daniel Relenschi„Mă simt onorat de faptul că pot să-l ajut pe Matei, iar la invitaţia prietenilor de la Asociaţia «Salvează o inimă» m-am alăturat campaniei. Consider că este un lucru minunat că îi putem oferi o şansă reală la o viaţă normală şi este o veste extraordinară că foarte mulţi români s-au mobilizat să-l ajute. Am scos la vânzare un tablou unic în lume, care o reprezintă pe cunoscuta noastră cântăreaţă Sofia Vicoveanca, iar jumătate din suma pe care o vom încasa în urma vânzării, va fi direcţionată către cazul lui Matei”, declară pictorul Daniel Relenschi. Artistul de 29 de ani speră ca tabloul „Izvor de dor” să se vândă cu peste 10.000 de euro, pentru a putea contribui cu cât mai mulţi bani pentru campania umanitară a lui Matei. Persoanele interesate de achiziţionarea operei de artă, pot găsi detalii pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/matei-teodor/.

Născut şi crescut într-o familie de artişti, Daniel Relenschi a descoperit pasiunea pentru pictură la frageda vârstă de 3 ani, iar la 25 de ani a realizat prima pictură 3D din România, pe asfalt în Bucureşti. Tablourile sale tridimensionale, care în marea lor majoritate expun aspecte ale tradiţionalismului românesc, au fost comandate de foarte mulţi iubitori de artă din Statele Unite ale Americii, Belgia şi Franţa şi vernisate la importante expoziţii internaţionale. (PC)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: