Beneficiarii CRRN „O nouă şansă” Todireşti au mâncat îngheţată oferită gratis de o firmă din Suceava

inghetata todiresti50 de beneficiari, persoane cu deficienţe neuropsihiatrice, ai Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrica „O nouă şansă” Todireşti, dar şi angajaţii centrului, au avut parte miercuri, 2 septembrie, de o surpriză dulce şi răcoroasă.

O echipa de angajaţi ai SC Santandreea SRL s-a prezentat la centru cu o minirulotă vesel decorată, asemenea rulotelor din copilăria părinţilor, din care a oferit gratis şi din toată inima 200 de îngheţate la cornet, numai bune pe temperaturile caniculare din ultimele zile.

Plăcerea şi bucuria cu care zecile de pacienţi ai centrului au primit darul producătorului de îngheţată a fost mare, cu atât mai mult cu cât acesta a oferit-o dezinteresat şi din toată inima.

„Am apreciat foarte mult gestul plin de bunăvoinţă şi generozitate al firmei şi al administratorului Doru Popovici. Datorită lui cei 50 de beneficiari ai noştri s-au putut răcori cu o delicioasă îngheţată la cornet, aşa cum ne place tuturor, copii sau adulţi să gustăm. A fost o mare bucurie pentru ei ” a declarat Marius Boghean, şeful CRRN Todireşti.

 Centrul de la Todireşti este cel mai nou centru rezidenţial din structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. El a fost dat în folosinţă în 2013, construcţia lui realizându-se din fonduri ale Băncii Mondiale.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: