Bălan anunţă organizarea unui eveniment sportiv pentru toate vârstele ce se va desfăşura, anual, în municipiul Suceava

balan-harsovschidorofteiPreşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi, că în proiectul său pentru funcţia de primar al Sucevei are în vedere organizarea unor evenimente sportive de masă.

„În echipa pentru Primăria Suceava am oameni care îşi doresc dezvoltarea sportului în oraş”, a spus Bălan într-o conferinţă de presă, precizând că îşi menţine opinia că Primăria Suceava şi Consiliul Local nu vor avea suficiente resurse pentru a promova şi susţine o echipă de fotbal în prima ligă.

El consideră însă că sunt alte domenii sportive în care sucevenii au excelat, iar Primăria va sprijini aceste activităţi.

Astfel, Bălan a spus că are în vedere în special un sport de masă, cum este crosul, unde să fie implicate toate categoriile de vârstă.

El a menţionat că un astfel de eveniment ar urma să fie organizat în acest an şi apoi să intre în calendarul anual al competiţiilor sportive din municipiu.

„Anul acesta va fi prima ediţie şi cred că va continua mulţi ani de aici încolo. Va fi extrem de bine organizat şi vor fi acordate premii. Dacă voi ajunge cu echipa mea la Primărie, va fi o activitate susţinută de Primărie”, a spus Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: