Un condamnat pentru tâlhărie şi altul pentru infracţiuni privitoare la viaţa sexuală, prinşi luni de poliţiştii suceveni şi trimişi în penitenciar

Poliţiştii oraşului Salcea, Secţiei de Poliţie Rurală Preuteşti şi Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava au reuşit, în urma unor activităţi investigative complexe, să pună mâna pe doi bărbaţi, urmăriţi internaţional şi european, care se sustrăgeau unor pedepse cu închisoarea pentru infracţiuni grave.

Pe 9 iunie, oamenii legii din oraşul Salcea, cu sprijinul colegilor Secţiei 8 Adâncata, l-au identificat şi reţinut în locuinţa bunicii concubinei sale, de pe raza comunei Zvoriştea, pe un bărbat de 29 ani, din oraşul Salcea.

Acesta era urmărit naţional şi internaţional din anul 2013, având pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În urma unei acţiuni bine puse la punct, acesta a fost prins şi imobilizat de poliţişti, apoi condus în arestul IPJ unde va aştepta desfăşurarea procedurilor până la plecarea în penitenciar.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti au depistat un bărbat de 34 ani, din comuna Hârtop, faţă de care, la 26 mai, Judecătoria Fălticeni a emis mandat de executare a 5 ani de închisoare pentru comiterea de infracţiuni privitoare la viaţa sexuală. A doua zi, acesta a fost dat în urmărire naţională, condamnatul nefăcând rost decât de 2 săptămâni de libertate.

Şi acesta a fost încarcerat în arestul IPJ şi, ulterior, transferat la penitenciar.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI