Circ făcut în miez de noapte de un şofer oprit de poliţişti

> Până la urmă acesta a fugit de oamenii legii lăsând maşina în mijlocul drumului > Pentru prinderea lui a fost tras şi un foc de armă în plan vertical

Un adevărat circ a fost făcut de o persoană de sex masculin din judeţul Suceava după ce, aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit pentru un control de rutină de un echipaj de poliţie. S-a petrecut aproape de miezul nopţii de sâmbătă spre duminică după ce lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Salcea şi ai Postului de poliţie Dumbrăveni au oprit pentru control, pe un drum comunal neclasificat de pe raza satului Dumbrăveni, un autoturism, ocazie cu care, conducătorul auto a declarat faptul că nu are asupra sa niciun document. Atunci oamenii legii s-au oferit să îi sară în ajutor şi au început să facă verificări în bazele de date, stabilind astfel identitatea persoanei aflate la volanul maşinii ca fiind un bărbat de 40 de ani din localitate. Pentru că discuţiile dintre oamenii în albastru şi şofer nu erau dintre cele mai calme, „în prezenţa unui martor asistent, poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, iar când i s-a adus la cunoştinţă faptul că urmează să se deplaseze la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul a fugit, sărind gardul unei locuinţe din apropiere” ne-a comunicat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. În acel moment, poliţiştii au pornit în urmărirea omului şi întrucât acesta nu dădea niciun semn că ar fi de acord cu somaţiile verbale ale oamenilor legii, unul dintre lucrătorii IPJ a executat un foc de armă în plan vertical. Degeaba însă pentru că fugarul nu s-a lăsat impresionat nici de acest lucru şi profitând de întuneric a reuşit să se facă nevăzut. „Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că acesta figurează ca sechestru în cauze penale” ne-a mai comunicat sursa citată. Adăugând că acum cercetările continuă faţă de bărbatul de 40 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, dosarul penal urmând să fie soluţionat procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI