Noapte de mai

Liviu Clement

Liviu Clement

Se zice (inclusiv în ceva ştiri cu acest subiect) că vor fi fost unii (mulţi, puţini?) care-şi vor fi stricat bunătate de carduri naţionale de asigurări de sănătate şi vor fi blocat bunătate de bancomate cu ele. Dar de asemenea se zice (inclusiv în alte ştiri pe acest subiect) că se vor fi efectuat probe anume, rezultând că-ţi poţi vârî cardul naţional de asigurări de sănătate în orice bancomat (şi altminteri în orice fantă pofteşti), că nu se strică nici cardul, nici bancomatul… Însă că vor fi fost unii care să fi sperat să stoarcă (şi) din respectivul card ceva parale e plauzibil, situaţia fiind în curs de probare şi pe reţele de socializare, unde hâtri ai naţiunii s-au pus a disemina anunţuri frumuşel scrise şi desenate (deşi niţel ilogice) cum că e bine să dai fuguţa cu cardul naţional la primul bancomat ieşit în cale, fiindcă acolo, în card, statul ţi-a pitit fix 3000 de euro (potrivit unuia dintre anunţuri), pe care e mare păcat să-i laşi să zacă nefolosiţi, fiindcă altfel vine tot statul şi şi-i ia înapoi!!! Iar la aşa veste, se vădea clar că există inşi care să pună nasul…

Oare să fie de mirare? La câţi inşi nu pricep ce-i acela card (fie şi de sănătate, dar naţional), cum devine cu pinul etc. şi, mai ales, la câţi sunt dintre cei care aşteaptă tot să le pice câte o pleaşcă de undeva (iar de la stat mai ales), nu-i chiar surpriză că, pe cât se lungesc zilele la timpul acesta, se mai arată şi câte-o astfel de noapte de mai, cu tot cu lunatecii săi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: