Un grup de bărbaţi din Pătrăuţi prinşi la furat 36 arbori din pădurea Cantonului Silvic Lipoveni

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizaţi că în noaptea de 25 spre 26 martie a.c., în jurul orei 2.30, lucrători din cadrul Ocolului Silvic Pătrăuţi au surprins mai multe persoane care au tăiat şi sustras arbori dintr-o pădure.

Intruşii, mai mulţi bărbaţi din Pătrăuţi, au fost surprinşi de un pădurar ce efectua serviciul de pază în pădurea ce aparţine Cantonului Silvic Lipoveni. Cu ajutorul unui coleg, pădurarul a reuşit identificarea a trei dintre aceştia, cu vârste între 27 şi 34 de ani, care tăiaseră deja 36 de arbori cu un volum la de 5,797 mc, prejudiciul fiind evaluat la suma de 1.915 lei.

În urma investigaţiilor efectuate pe raza comunei Pătrăuţi, poliţiştii au stabilit că la comiterea faptei au mai participat alţi doi bărbaţi, de 25 ani şi 41 ani, ambii din aceeaşi localitate, care erau dispăruţi de la domiciliu.

Cazul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: