Maerean vine cu noi informaţii

Viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la postul regional Intermedia TV că situaţia pe care a prezentat­o luni în conferinţa de presă când a arătat o adresă din partea unui cabinet de avocatură din Bucureşti prin care Primăria Rădăuţi era întrebată de ce un dosar de retrocedare a imobilului de pe strada Volovăţului 22 a fost transmisă „spre competentă soluţionare” societăţii Loredana SRL, aparţinând deputatului PLR Constantin Galan, au venit noi informaţii.

Astfel, potrivit lui Maerean, a doua zi, în 24 martie, a primit în mapă, dosarul de la Loredana SRL.

El a arătat că dosarul a fost întocmit în anul 2001, privind retrocedarea unei vile de pe strada Volovăţ nr. 22, cererea fiind depusă în termen. În anul 2003, cererea este transmisă de Primăria Rădăuţi „spre competentă soluţionare” SC Loredana SRL întrucât consideră că dosarul a fost trimis din greşeală Primăriei Rădăuţi.

„Din 2003 a stat acolo până în 2015. Cine ştie de când firma stăpâneşte în linişte acest imobil”, a spus Maerean.

El a arătat că a transmis dosarul la Comisia de retrocedări.

Maerean a menţionat că vila respectivă este într-o zonă „bună” a municipiului Rădăuţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: