Rezultatele concursului pentru ocuparea postului vacant de director general al ADR Nord-Est

vasile_asandei_1_1

Vasile Asandei

Ieri s-a desfăşurat la sediul ADR Nord-Est, din Piatra Neamţ, concursul pentru ocuparea postului vacant de director general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Comisia de concurs a fost compusă din preşedinţii celor şase consilii judeţene ale Regiunii Nord-Est (dl Cristian Adomniţei – CJ Iaşi, dl Constantin Iacoban – CJ Neamţ, dl Dragoş Benea – CJ Bacău, dl Gheorghe Sorescu – CJ Botoşani, dl Cătălin Nechifor – CJ Suceava şi dl Dumitru Buzatu – CJ Vaslui).

Pentru acest concurs au fost depuse două dosare de candidatură, respectiv al dlui Asandei Vasile şi al dlui Stoide Radu Lucian.

Membrii comisiei de concurs, împreună cu secretarul comisiei de concurs, au verificat anterior, conform regulamentului de concurs, dosarele depuse şi au stabilit că dl Stoide Radu Lucian nu are dosarul complet întocmit. Candidatului Stoide Radu Lucian i s-a adus la cunoştinţă acest aspect şi i s-a pus în vedere ca, până cel târziu la data desfăşurării concursului de angajare, să-şi completeze dosarul cu documentele solicitate. Dl Stoide Radu Lucian nu şi-a completat dosarul de participare la concurs şi nici nu s-a prezentat la examen. În aceste condiţii, comisia nu a validat participarea la concurs a dlui Stoide Radu Lucian.

Examenul s-a derulat pe parcursul a două ore şi a constat în analiza CV-ului, susţinerea proiectului de management şi interviu din tematica şi bibliografia de concurs. După desfăşurarea tuturor probelor, comisia de concurs a deliberat şi l-a declarat admis pe dl Vasile Asandei.

Vasile Asandei este licenţiat în ştiinţe juridice al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Facultatea de Drept, şi are un masterat în Medierea conflictelor în drept, la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti, este angajat al ADR Nord-Est din anul 2001 şi membru al echipei de management, în calitate de director al Direcţiei Juridic şi Resurse Umane, din anul 2004.

S-a stabilit ca în data de 22 aprilie 2015 să aibă loc şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prilej cu care comisia de concurs va înainta propunerea de numire în funcţia de director general al ADR Nord-Est a dlui Vasile Asandei.

De asemenea, preşedinţii celor şase consilii judeţene au agreat dezvoltarea unei structuri regionale dedicate activităţii de promovare a regiunii, care va funcţiona în cadrul ADR Nord-Est, şi va beneficia de alocarea unor resurse financiare corespunzătoare pentru aceasta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: