Suceava

Loc de joacă pentru copii în cartierul Tinereţii

IMG_2629Locuitorii noului cartier Tinereţii, din Suceava, vor avea unde să-şi scoată copiii la joacă. Zilele acestea, în cvartalul de la marginea municipiului au început lucrările de amenajare a unui spaţiu special destinat micuţilor, primarul Ion Lungu declarând că demersul se încadrează în politica de asigurare a tuturor facilităţilor necesare sucevenilor care trăiesc în această parte a urbei. Este vorba despre o altă amenajare realizată de firma de salubritate Rosal Grup, potrivit prevederilor contractului multianual de atribuire a serviciului de salubritate firmei bucureştene.

„În baza contractului cu municipalitatea, Rosal Grup va înfiinţa, pe cheltuială proprie, un loc de joacă în cartierul de pe Dealul Mănăstirii, acesta fiind cel de-al optulea dintre cele la care s-a obligat societatea” a declarat Ion Lungu.

Doar pentru noul obiectiv, compania, aflată la expirarea contractului, va cheltui 50.000 de lei, locul de joacă urmând a include tobogane, leagăne, balansoare şi alte anexe.

Încă din 2008, deliberativul local a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea a 76 de amenajări cu această destinaţie, de pe raza municipiului Suceava, suma avansată fiind de 4,7 milioane de lei (circa 1,3 milioane de euro). Ulterior, Primăria a modernizat şi dat în funcţiune locul de joacă din parcul Universităţii, de la bugetul local fiind disponibilizată o sumă de 150.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: