Sucevencele au primit flori şi felicitări din partea deputatului Ioan Bălan

flori-de-la-Ioan-Balan-de-1-Martie-2Tinerii liberali suceveni, avându-i în frunte pe Lucian Harşovschi şi pe Niculai Barbă, au oferit duminică, de 1 martie, peste 2.000 de garoafe sucevencelor, din partea preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Bălan.

O parte din flori, însoţite de felicitări, au fost împărţite doamnelor şi domnişoarelor care au participat la evenimentul „Femei de succes – Performanţă la superlativ”.

Gestul vine ca avanpremieră la Ziua Internaţională a Femeii, care se sărbătoreşte pe 8 martie, ca un simbol al primăverii, dar şi ca o apreciere a activităţii depuse de femeile care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în domeniile în care lucrează.

Acţiunea parlamentarului liberal Ioan Bălan şi a Organizaţiei Municipale Suceava a PNL de a oferi flori femeilor la debutul primăverii a continuat în stradă, mai exact în cartierul Burdujeni, urmând a continua în zilele următoare şi în celelalte cartiere ale municipiului Suceava. Ea se va încheia de Ziua Femeii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: