Sucevencele au primit flori şi felicitări din partea deputatului Ioan Bălan

flori-de-la-Ioan-Balan-de-1-Martie-2Tinerii liberali suceveni, avându-i în frunte pe Lucian Harşovschi şi pe Niculai Barbă, au oferit duminică, de 1 martie, peste 2.000 de garoafe sucevencelor, din partea preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Bălan.

O parte din flori, însoţite de felicitări, au fost împărţite doamnelor şi domnişoarelor care au participat la evenimentul „Femei de succes – Performanţă la superlativ”.

Gestul vine ca avanpremieră la Ziua Internaţională a Femeii, care se sărbătoreşte pe 8 martie, ca un simbol al primăverii, dar şi ca o apreciere a activităţii depuse de femeile care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în domeniile în care lucrează.

Acţiunea parlamentarului liberal Ioan Bălan şi a Organizaţiei Municipale Suceava a PNL de a oferi flori femeilor la debutul primăverii a continuat în stradă, mai exact în cartierul Burdujeni, urmând a continua în zilele următoare şi în celelalte cartiere ale municipiului Suceava. Ea se va încheia de Ziua Femeii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI