„Paştele în Bucovina”, promovat la Târgul de turism al Republicii Moldova

> Consiliul Judeţean Suceava va participa la acest eveniment cu stand propriu în suprafaţă de 8 mp

Paste-oua-DSCN9892Consiliul Judeţean Suceava, prin intermediul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Suceava, va participa, în perioada 5-8 martie 2015, la Târgul de turism al Republicii Moldova, acţiune care se va desfăşura la Palatul Republicii din Chişinău.

Târgul de turism al Republicii Moldova reuneşte o gamă variată de atracţii turistice, atât din Republica Moldova, cât şi din străinătate, incluzând turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură, nelipsind accesoriile şi gadgeturile necesare oricărei călătorii.

Consiliul Judeţean Suceava va participa la acest eveniment cu stand propriu în suprafaţă de 8 mp, principalul obiectiv constituindu-l promovarea „Paştelui în Bucovina”, a ofertelor turistice specifice sărbătorilor pascale, dar şi a celor specifice agenţilor economici, pentru anul în curs. În vederea asigurării unei mai bune vizibilităţi a tradiţiilor şi obiceiurilor pascale din zonă, cât şi pentru a creşte atractivitatea acestora, la stand va fi prezent şi un meşter popular bucovinean, care, pe toată durata târgului, va oferi demonstraţii de încondeiere a ouălor, anunţă Biroul de informare publică al Consiliului Judeţean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: