Mii de suceveni s-au distrat alături de Horia Brenciu & HB Orchestra

Horia-BrenciuMii de suceveni au răspuns invitaţiei Shopping City Suceava de a sărbători venirea primăverii printr-un show de excepţie, îmbinând sesiunile de shopping cu premii şi noile colecţii de sezon. Pe 1 martie, Horia Brenciu & HB Orchestra au revenit la Suceava pentru a sărbători cântând primăvara, într-un concert live, remarcabil, susţinut pe scena de la Shopping City Suceava.

Potrivit reprezentanţilor complexului comercial, Shopping City Suceava este alături de suceveni de şapte ani, răsplătindu-le întotdeauna fidelitatea.

„În prag de primăvară clienţii care au făcut cumpărături de minim 100 lei pe un singur bon de casă, din oricare dintre magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, şi s-au prezentat la info pointul special amenajat unde au învârtit la roata norocului, au câştigat pe loc premii de răsfăţ constând în accesorii şi cosmetice Avon, o varietate de servicii de înfrumuseţare şi îngrijire oferite de Salon D‘Anais, dar şi numeroase vouchere de cumpărături oferite de Shopping City Suceava, Plusoptic,Opticland, Roti Grill şi magazinul Kendra.

Prezentările de modă au adus în faţa publicului cele mai noi colecţii de primăvară-vară 2015 ale brandurilor din Shopping City Suceava. Spectatorii au putut admira atât ţinute colorate pentru copii, propuse de magazinele Coccodrillo, Carrefour, Takko Fashion, cât şi ţinute fresh şi în tendinţe pentru tineri sau domni şi doamne, propuse de magazinele Raison D‘Etre by Insense, Mustang, Moda Miss, Eponge, Coax, New Line, City, Orsay, Camiceria Italiana, Ghio‘s şi New Yorker. Şi cum nicio ţinută nu este completă fără încălţăminte, magazinele Leonardo, Deichmann şi Seven au prezentat cele mai noi modele modele pentru noul sezon, iar Salonul D‘Anais din Shopping City Suceava a asigurat coafura şi machiajul modelelor.

Horia-Brenciu-2Horia Brenciu şi HB Orchestra au oferit sucevenilor, duminica seară, la Shopping City Suceava, un supershow, la care au luat parte mii de oameni. Concertul de aproape două ore susţinut de showmanul Horia Brenciu, împreună cu HB Orchestra, instrumentişti foarte buni, dar şi cu voci minunate, a fost pe placul publicului, care i-a răsplătit pe artişti cu aplauze zgomotoase. Artiştii au susţinut un show incendiar, plin de viaţă şi piperat cu umorul inegalabilului Horia Brenciu, pe parcursul căruia publicul a cântat şi a dansat alături de ei la fiecare melodie. Piesele interpretate de liderul vocal Horia Brenciu, de colegii săi de scenă şi de instrumentişti, au fost foarte variate, de la swing, pop, rock, latino, până la country, gospel, jazz.

Într-o regie absolut spectaculoasă, trecerea de la un solist la altul a fost nostimă şi aplaudată de public. Au fost întrerupte unele piese, pentru ca altele să le ia locul, microfonul circulând de la un interpret la altul într-un mod foarte amuzant. Unul dintre instrumentişti începea o melodie, altul din spate venea şi prelua microfonul, continua să cânte un fragment dintr-o altă melodie, lucrul acesta repetându-se până când toţi artiştii de pe scenă ajungeau să cânte live, bucăţi muzicale cunoscute de suceveni. Seara s-a încheiat cu o sesiune de autografe şi fotografii oferită de Horia Brenciu pentru toţi cei care îl îndrăgesc şi s-au distrat alături de el în cadrul concertului.

Show-ul de modă prin care organizatorii evenimentului au ales să întâmpine primăvara a fost unul de bun augur, diversitatea şi varietatea stilurilor, de o parte şi reacţia publicului de cealaltă parte, fiind garanţia unui eveniment reuşit” au susţinut reprezentanţii Shopping City Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: