Un agent de pază de la Club Ranch, cocoș în fața caguliștilor

Un apel la 112, înregistrat sâmbătă spre duminică, la ora 0.40, și efectuat din Club Ranch din Suceava (închis de autorități, acum un an și ceva, pentru activități rău famate, în sensul de cafteli ca la Vadu’ Lat și chiar, s-a înțeles ulterior, lipsă de evidență de activități financiar-contabile; redeschis, închis și din nou deschis, căci așa e… în tenis), avea să pună, nocturn, pe drumuri, procedural, o armată de polițiști. Un tânăr se dă drept victimă a unei agresiuni feroce, iar telefonia mobilă e la îndemâna orișicui…
 

Scurt pe doi, la fața locului poposește poliția în persoană, pentru a vedea ce și cum, însoțită de luptători ai trupelor speciale, cu cagulă, știut fiind faptul că localul e rău famat… Surpriză, însă: agentul RPG Security Lucian Bogdan Galanton, de 34 de ani, sucevean și voinic cât îl încape pielea lui de agent de pază și protecție sau uniforma (ce-i drept, faină, ochioasă, albastră, dar civilă, frate!), s-a pus stavilă ca la Mărășești. Pe-aici nu se trece! Haida-de!… Chiar? Ce a urmat pe urmă nu e greu de ghicit. Poliția și-a făcut treaba, l-a imobilizat cât a putut de galanton… pe Galanton, i-a dat amendă, în valoare de 3000 lei, dar, în jurul orei 4,30, acesta s-a simțit cum altfel decât prost, adresându-se Spitalului Județean Suceava, cu leziuni. Leziunile, spun medicii, n-au treabă cu internarea. Oricum, o anchetă a poliției interne a IPJ a fost deschisă. Cât despre cel care a sunat la 112, semnalând o agresiune, s-a dovedit că îl cheamă Florin Gușulea, și-a dat un nume fals și a și semnalat o situație de urgență inexistentă. Drept care a primit 1000 lei amendă pentru apelare frauduloasă la 112 și 100 lei pentru comunicare de identitate falsă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: