Inițiativă legislativă de majorare a alocației pentru copii

Președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a anunțat, ieri, că parlamentarii liberali au inițiat o inițiativă legislativă pentru majorarea alocației pentru copii la 200 de lei.
 

Băișanu a spus într-o conferință de presă că este nevoie de investiții în copiii României. El a arătat ca majorarea alocației va permite copiilor să beneficieze de mai multe bunuri și de sprijin mai mare. Liderul PNL Suceava crede că investiția în copii este cea mai importantă, pentru că este investiție în viitor. El consideră că nu se poate ca pentru alte categorii Guvernul să aprobe alocări suplimentare de bani, iar pentru că nu votează, copiii să fie considerați de Guvern cetățeni de mâna a doua. „Guvernul nu se poate scuza că nu are bani pentru copiii României. Dacă nu vrea, să-și dea demisia și să lase alt guvern să aloce acești bani pentru alocațiile copiilor” a mai spus Băișanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: