Ședința Consiliului de Coordonare al USD

Vineri s-a reunit în prima ședință Consiliul de Coordonare al Uniunii Social Democrate Suceava, din care fac parte președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, președintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, și președintele PC Suceava, deputatul Cezar Cioată, anunță într-un comunicat biroul de presă al USD Suceava.
 

Potrivit sursei citate, în cadrul primei ședințe, Consiliul de Coordonare USD Suceava a discutat protocolul de colaborare a alianței în județ și a stabilit calendarul electoral care cuprinde acțiunile politice de precampanie și campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Cele trei partide din cadrul USD Suceava au decis să susțină candidatura unui sucevean pe lista alianței la alegerile europarlamentare, obiectivul politic fiind ca USD să obțină primul loc în județul Suceava la europarlamentare. Totodată, s-a stabilit ca în perioada următoare să se reunească birourile politice ale organizațiilor județene PSD, UNPR și PC, când va fi semnat și protocolul de colaborare al USD în județul Suceava. În prezent, USD are în județul Suceava un număr de 38 de primari din cele 114 localități, 32 de viceprimari, 11 consilieri județeni din 37 și 528 de consilieri locali.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: