„Dăruind, vei dobândi”

Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului a răspuns prezent la proiectul „Dăruind, vei dobândi”, proiect adresat copiilor cu probleme speciale.
 

Elevii colegiului au reușit să strângă lucruri frumoase care au fost duse de elevi, în data de 19.12.2013, la Centrul de plasament „Laurentia Ulici” din Gura Humorului. Campania a constat în acțiuni de colectare și donații de cărți, jocuri, jucării, materiale și rechizite școlare, în scopul facilitării accesului la lectură, educație și recuperare pentru copii cu nevoi speciale. Ajunși acolo am fost întâmpinați de două doamne drăguțe care s-au bucurat foarte mult văzând toate acele lucruri frumoase pe care am reușit să le aducem. Ele ne-au vorbit despre acei copii și am putut observa că acele vorbe arătau iubirea pe care ele le-o poartă. Este atât de frumos când vezi că există și oameni buni care se ocupă de acești copii cu atâta pasiune! Din păcate, nu am putut oferi personal copiilor darurile pregătite, însă doamnele ne-au asigurat că aceste daruri vor ajunge la ei. Ne-au mulțumit, iar una dintre ele ne-a spus că noi prin prezent ne creăm viitorul, și așa este, deoarece dăruind aceste lucruri am putut crea un Crăciun fericit acestor copii și asta este cel mai important lucru. „Dăruind, vei dobândi” urmărește să aducă un plus de fericire, un sprijin moral și material copiilor care au nevoie de ajutor, iar noi suntem bucuroși ca am putut participa la aceasta campanie. (CARMEN DOROSCEAC, X G; prof. DIANA SABĂU LUPAȘC)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI