„Mr. Delagare & Cie” – un spectacol impresionant

Duminică, 9 iunie 2013, în Talcioc Cultural a avut loc un spectacol superb. Trupa franceză de teatru „Mr. Delagare & Cie” a oferit un regal cultural la un standard de calitate demn de sălile de teatru internaționale – artă pură, spectacol de teatru, muzică și poezie.
 

Măiestria regizorului și interpretului Mustapha Aouar, dar și a colegilor lui, Aurelién Rozo (chitară) și Eric Recordier (contrabas), a fost un imens motiv de emoție și bucurie. L-am văzut pentru prima oară pe Mustapha Aouar interpretând „pe viu” pe scena Talciocului Cultural, în Suceava. O reprezentație impresionantă, caldă, personală, vie a ținut toate simțurile active și orientate spre o singură direcție – spectacolul. Chitara și contrabasul au asigurat coloana sonoră, au creat atmosfera, au fost tunelul spre poezie, au ademenit, au captivat, iar vraja a continuat și după ce oamenii talentați din spatele lor au încheiat reprezentația. „Mr. Delagare & Cie” a pus în scenă, într-un mod autentic și original, poemele lui Matei Vișniec, Carmen Veronica Steiciuc, Valeriu Stancu, Corneliu Antoniu, Florin Iaru, Lucian Vasiliu, Daniel Corbu, Traian T. Cosovei, Mariana Codrut și Mihai Ursachi. Lăudăm eforturile organizatorilor care ne-au oferit această ocazie minunată de a vedea trupa „Mr. Delagare & Cie” pe scena Talcioc Cultural și felicităm publicul care a răspuns invitației de a participa la acest eveniment cultural! Duminică seara, în Talcioc Cultural s-a respirat poezie, muzică și teatru. Așteptăm cu nerăbdare și alte evenimente de acest gen.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: