Explicații există…

În puținele parcuri ale Sucevei sunt și locuri amenajate pentru joaca celor mici (însă nu foarte bine delimitate). Asta fiindcă, în rest, spațiile de joacă sunt destul de rare. Aleile parcurilor sunt și piste pentru bicicliști și rolleri, fiindcă aceștia n-au încă măcar un singur loc al lor, pentru așa ceva. (Căci pe caraghioasele delimitări din bidinea făcute pe câteva oricum strâmte trotuare nu le punem la socoteală.) Tot aici își scot destui suceveni câinii la plimbare (ori doar să se ușureze în iarbă, pe alei și inclusiv pe spațiile de joacă pentru prichindei).
 

L.D. CLEMENT

Când e să fie vreun târg de ceva, tot printr-un parc… (Iar la… iarmaroc, ca la iarmaroc, de la produse alimentare expuse în praf, la băutură consumată la botul calului.) Apropo! Deunăzi, în parcul Areni, își vedea de afacere și un mic întreprinzător cu o plasă elastică de sărituri, amplasată lângă arteziana seacă, și cu un ponei. Explicații poate că există și pentru așa ceva. Unde să-ți plimbi calul? Unde să-ți plimbi copilul pe căluț? Nu pe cale de consecință, dar pe cale de precedent, în curând vom găsi acolo maimuțe și rinoceri. Cum de unde rinoceri? De ăștia se găsesc în orice târg, iar când vor auzi de maimuțe, tropa-tropa vor veni și ei. Iar prezența lor acolo va deveni nu doar explicabilă, ci chiar perfect justificată!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: