De Ziua Internațională a Pământului

Concurs județean la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava

Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” din Suceava a organizat pe 3 aprilie a.c. concursul județean intitulat „Să protejăm trupul verde și sufletul albastru al planetei Pământ”, activitate inclusă în cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun”, inițiat de Ministerul Educației Naționale.
 

În cadrul concursului au participat elevi de la colegiile tehnice și naționale „Mihai Eminescu”, „Petru Mușat”, „Al.I. Cuza”, „Samuil Isopescu” Suceava, precum și elevi de la școli gimnaziale din județ: Șcheia, Salcea Prelipca, Adâncata, Ilișești. Concursul a fost dedicat Zilei Internaționale a Pământului și a cuprins 3 secțiuni: Prezentări tematice în Power Point, Eseu și Poster. Juriul a fost format din cadre didactice și un reprezentat al Direcției Silvice Suceava. Potrivit directorului Colegiului Tehnic ,,Samuil Isopescu” Suceava, prof. Amalia Popescu, ,,elevii au avut oportunitatea de a-și exprima opiniile privind protejarea Pământului, au schimbat impresii în legătură cu tema concursului și au legat prietenii. Această activitate susține în continuare obiectivul unității noastre școlare de promovare a imaginii liceului, pe baza experienței de peste 65 de ani în învățământul tehnic preuniversitar. Avem drept țintă atragerea de noi parteneri și agenți economici viabili în dezvoltarea și creșterea actului educațional la colegiul nostru”. Organizatorii de la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” mulțumesc prin intermediul „Crai nou” școlilor participante, profesorilor îndrumători și însoțitori, precum și tuturor elevilor care au participat la activitate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI