La Olimpiada națională de biologie de la Cluj

Rezultatele elevilor suceveni au plasat județul printre primele zece

Rezultatele foarte bune obținute de cei cinci elevi participanți la Olimpiada națională de biologie au situat învățământul sucevean, la această materie, între primele zece județe ale țării, informează Inspectoratul Școlar Județean Suceava.
 

Pe locul II, cu cel mai bun rezultat s-a situat elevul Nicolae Andronic-Gorcea, clasa a IX-a la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, el fiind pregătit de prof. Ramona Morar. Potrivit IȘJ, un rezultat remarcabil a obținut și Anca Diana Niculică, elevă în clasa a XI-a la același colegiu, care a fost distinsă cu mențiune, ea având al treilea punctaj la nivel național. Pregătirea elevei a fost coordonată de prof. Carmencita Obreja. Ceilalți trei elevi care au reprezentat județul Suceava sunt Lavinia Isabela Ivan de la Școala Gimnazială „Miron Costin”, Diana Valentina Ciocan de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” și Ștefan Dascălu de la Colegiul Național „Petru Rareș”. Ei au avut rezultate foarte bune, fiind plasați în prima jumătate a clasamentului național. Olimpiada națională de biologie s-a desfășurat la Cluj în perioada 31 martie – 5 aprilie, lotul județean fiind însoțit de prof. Carmen Constantineanu de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: