Gheorghe Flutur și Ioan Bălan, aleși în funcții de conducere la nivel central al PDL

Președintele organizației PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a fost ales, sâmbătă, secretar general al PDL, funcție pe care o deține de anul trecut, iar secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a fost ales vicepreședinte al PDL pentru regiunea de nord-est.
 

Gheorghe Flutur a câștigat funcția de secretar general cu 505 voturi, fiind singurul care s-a înscris pentru această poziție din structura centrală a PDL. Ioan Bălan a câștigat funcția de vicepreședinte pentru regiunea nord-est obținând mai multe voturi decât contracandidatul său, deputatul Mihaela Stoica, din cadrul PDL Neamț, în condițiile în care Organizația Neamț a PDL nu a susținut-o pe aceasta. Anca Boagiu, Liviu Negoiță, Dorin Florea și Andreea Paul au fost aleși, sâmbătă, la Consiliul National de Conducere al PDL, prim-vicepreședinți ai partidului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: