Răbdare…

Mde, capii USL au găsit de la ce să nu se înțeleagă. Și poate că nici n-ar fi de mirare, fiindcă justiția românească, la vârfurile ei, de ani buni (vorba vine…) e tot subiect de felurite războaie. Și poate că nici nu-i de mirare, că până și într-o casă, care n-are problemele unei țări, mai apar neînțelegeri, d-apoi într-o uniune de circumstanță în care s-au adunat tocmai stânga și dreapta (vorba vine?!), plus că șeful stângii e silit (de circumstanță…) să coabiteze cu președintele suprem al dreptelor de ieri și de azi, mai ales al dreptei de mâine.
 

L.D. CLEMENT

Voioși sunt opozanții la asemenea neînțelegeri, cu nerăbdare așteptate, însă iată că Victor și Crin își descleștează pumnii, își descrețesc frunțile, declarând fiecare în felul lor (că sunt doi, așa cum mereu vor fi; și „nu umblă de mână”!), că acesta (încă) nu-i motiv să crape uniunea, fiindcă ar mai avea multe de făcut, inclusiv promisiuni de îndeplinit. Prilej bun de a (ne) solicita răbdare, nu altceva, parcă uitând că cei care i-au pus pe valul în care se scaldă și o scaldă sunt tocmai ieșiții din răbdări de mai an. Ei, premierul și candidatul de prezident, vor mai fi mai locuind pe Pacienței (11 bis, să nu fie 13), dar de unde atâta sapiență la cei care-i privesc și-i așteaptă?…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: