Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi, „invadată” de elevi

Cu ocazia aniversării a 163 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, miercuri, începând cu ora 10, aproximativ 1000 de elevi au vizitat Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni în cadrul „Zilei porților deschise”.
 

Manifestările desfășurate în școală au debutat cu adunarea festivă a cadrelor în care au fost prezentate mesajele aniversare adresate jandarmilor de către primul ministru, ministrul afacerilor interne, inspectorul general al Jandarmeriei. Cu această ocazie, doi ofițeri au fost înaintați în grad înainte de termen: în gradul de maior – Rusu Liliana, instructor militar la Catedra pregătire socio-umană și limbi străine, iar în gradul de căpitan – Dăscălescu Adrian, comandant de companie. Un ofițer a fost recompensat cu „mulțumiri” din partea inspectorului general, iar 5 ofițeri și 11 subofițeri, din partea comandantului școlii. „Începând cu ora 10, școala noastră și-a deschis porțile pentru aproximativ 1000 de elevi de la instituțiile de învățământ din municipiul Fălticeni, Hănțești, Mălini și Baia. După vizionarea filmului de prezentare a misiunilor Jandarmeriei Române, aceștia au vizitat spațiile de cazare și învățământ, precum și biserica din incinta școlii” ne-a declarat cpt. Irina Airinei, purtătorul de cuvânt al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: