La campionatele naționale de seniori

Două medalii pentru sportivii suceveni

La finele săptămânii trecute, la Chiajna, s-au desfășurat campionatele naționale de lupte greco-romane pentru seniori la individual. La finalul întrecerilor, doi dintre sportivii suceveni au urcat pe podiumul de premiere.
 

La categoria 84 de kilograme, Florin Rusu de la CSM Rădăuți a obținut medalia de argint. Tânărul luptător rădăuțean este antrenat de tatăl său, multiplul campion Ștefan Rusu. Cea de-a doua medalie, de bronz, a fost câștigată de Andrei Brânzei de la CSM Suceava, în limite categoriei 120 de kilograme. În același concurs, suceveanul Dan Amarandei s-a clasat pe locul cinci la categoria 96 de kilograme, iar Petrică Bolohan pe locul șapte la 66 de kilograme. Sportivii de la CSM Suceava au fost pregătiți de Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru. „Deplasarea la naționalele de seniori a fost posibilă cu sprijinul CSM Suceava. Trebuie să mai mulțumim de asemenea susținătorilor noștri fideli, foștii luptători Sevi Caba, Paul Popovici, Ilie Gherman, Florin și Vasile Ciocan fără de care nu am putea să le oferim tinerilor noștri elevi condiții optime de pregătire și participare în competițiile oficiale”, a declarat antrenorul Andrei Bolohan. După acest concurs, luptele vor lua o pauză competițională, urmând ca în toamnă să se reia competițiile, CSM Suceava fiind angrenat la naționalele pe echipe la juniori II și cele de la copii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: