La campionatele naționale de marș pentru juniori I, tineret și seniori

Sportivii suceveni au fost de patru ori pe podium

La București, la finele săptămânii precedente, s-au desfășurat campionatele naționale de 20 kilometri marș pentru juniori I, tineret și seniori.
 

Școala de mărșăluitori suceveni și-a demonstrat încă o dată valoarea, sportivii suceveni urcând de patru ori pe podiumul de premiere. La categoria juniori I, Daniel Damian de la CSM Suceava s-a clasat pe locul al doilea, sportivul pregătit de profesorul Radu Mihalescu terminând al treilea la categoria tineret. La această categorie de vârstă, echipa CSM Suceava formată din Daniel Damian, Iulian Roșu și Ilie Rătundu a cucerit medalia de aur și titlul de campioană națională. Primii doi sportive ai echipei CSM Suceava sunt antrenați de Radu Mihalescu, iar ultimul de Silviu Casandra. Echipa Clubului Sportiv Municipal Suceava, în aceeași alcătuire ca la tineret, s-a clasat pe locul al treilea la categoria seniori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: