CS Universitatea Suceava își reia pregătirile pentru noul sezon competițional

> Deocamdată, pe lista noilor veniți se află jucătorii Stănescu și Leordean, iar pe cea a plecărilor portarul Iulian Andrei
 

CS Universitatea Suceava își va relua azi pregătirile pentru noul sezon competițional al Ligii Naționale de handbal masculin. O parte din componenții lotului formației sucevene, cei care au fost mult timp accidentați sau au jucat mai puțin, au început antrenamentele mai devreme, de azi însă tot lotul va trece la treabă. Din lotul care a încheiat campionatul anterior va lipsi portarul Iulian Andrei. Goalkeeperul sucevean în vârstă de 30 de ani a ales să evolueze la HC Caraș Severin. „Portarul Iulian Andrei merită toate mulțumirile noastre pentru modul în care a apărat culorile clubului nostru în toată perioada lui de activitate aici”, a afirmat managerul Petru Ghervan. Dacă Iulian Andrei s-a despărțit de CSU Suceava, în schimb din lotul echipei sucevene pentru încă trei sezoane vor face parte Mihai Sandu, Dragoș Nedelcu și Călin Leordean. Pe cei trei sportivi conducerea clubului sucevean i-a „acontat” în cadrul licitației organizate de Centrul Național de Excelență de la Sighișoara. Dacă primii doi sunt cunoscuți publicului sucevean, cel de-al treilea evoluează pe postul de extremă dreapta și are 19 ani. “Jucătorii cu care ne-am înțeles în urma licitației organizate de Centrul Național de Excelență de la Sighișoara sunt sportivi tineri, de top, care merită toată atenția. Vrem ca ei să semneze contracte cu noi pe durata a trei ani, urmând ca modalitatea de plată să fie stabilită ulterior, după o înțelegere cu FRH. În ce-i privește pe cei trei am gândit în perspectivă pentru că sunt jucători de mare viitor, însă o necesitate pentru formația noastră este un pivot de valoare”, a declarat managerul CSU Suceava, Petru Ghervan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: