La campionatele naționale de juniori II

Bogdan Macovei, Andrei Gafița și Andrei Leancă au fost la înălțime

La sfârșitul săptămânii trecute, tot la București, s-au desfășurat campionatele naționale de atletism pentru juniori II. Sportivii suceveni au avut o comportare deosebită reușind să urce de patru ori pe podiumul de premiere.
 

Performerul acestor întreceri a fost atletul Bogdan Macovei de la CSM Suceava, sportivul pregătit de Elena Țâmpău câștigând cursele de 800 și 1.500 de metri. Titlul de campion național și l-a trecut în cont și Andrei Gafița de la CSM Suceava, sportivul antrenat de Radu Mihalescu impunându-se în proba de 10 kilometri marș. Medalie de argint la ediția din acest an a campionatelor naționale de atletism pentru juniori II a obținut Andrei Leancă de la CSM Dorna Vatra Dornei, tânărul pregătit de Cristian Prâsneac terminând al doilea cursa de 5.000 de metri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: