Faceți-vă propriul sondaj

Șeful de campanie al democrat-liberalilor suceveni, deputatul Ioan Balan, constată că liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, candidatul Uniunii Social Liberale (USL) la președinția Consiliului Județean, “țopăie cu două săptămâni înainte de vreme”.
 

Ioan Balan

Balan a făcut referire la sondajul de opinie efectuat la comanda social-democraților care l-ar credita cu șanse pe candidatul USL la șefia administrației județene. Potrivit șefului de campanie al PDL Suceava, pe piață circulă în prezent mai multe sondaje “pe care cu siguranță și Cătălin Nechifor le știe și care toate îi sunt defavorabile”. Ioan Balan consideră că Nechifor a simțit nevoia să-și producă propriul sondaj, care să arate nu atât cetățenilor, cât mai ales staffului propriu de campanie că are șanse. “De fapt Cătălin Nechifor încearcă să obțină o notă mai mare la impresia artistică în fața liderilor de la București care vin în Suceava. Această acțiune se înscrie clar în rândul acțiunilor «hai să ne facem vânt cu coada». Cred că mult mai bine ar fi pentru oameni să-și facă într-un fel «propriul sondaj». Le propun să facă un exercițiu simplu, să-și întrebe familia, prietenii, vecinii, cunoscuții, cu cine votează și atunci cu certitudine vor afla adevărul, adevăr care-l sperie foarte tare pe Cătălin Nechifor”, a declarat șeful de campanie al PDL Suceava, deputatul Ioan Balan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: