Ziua – pe șantiere din 15 localități, seara – la întâlnire cu alegătorii

Președintele în exercițiu al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, nu a refuzat, joi seară, invitația de a se întâlni cu locuitorii cartierului Burdujeni din municipiul reședință de județ, chiar dacă a venit după o zi întreagă pe-trecută pe șantierele deschise pe raza județului.
 

„Îmi cer scuze pentru întârziere, dar vin direct de la Burla, unde se derulează un proiect de dezvoltare, și am mai fost tot astăzi în alte 15 localități. Dacă adversarii noștri politici se tem că aș obosi, le spun să nu se îngrijoreze. Mă simt foarte bine în campania electorală și pot și mai mult”, a declarat Gheorghe Flutur. În discuția cu alegătorii, șeful administrației județene a ținut să amintească atât de reușitele acestui mandat, cât și de capitolele unde lucrurile nu stau așa cum s-ar fi dorit și unde trebuie acordată o atenție sporită în următorii ani pentru rezolvarea problemelor. „La patru ani, venim din nou în fața dumneavoastră pentru a vă cere votul. Ei bine, acum este momentul nostru de bilanț, am făcut ce am promis, n-am făcut, oamenii stabilesc. Mai mult, există în ultima perioadă și o pierdere a încrederii în oamenii politici pentru că mulți promit frumos, dar mai greu e de făcut. Vă rog doar să faceți un calcul și să vedeți atât municipiul, cât și județul Suceava unde erau acum patru ani și unde sunt astăzi, cu toate necazurile și greutățile crizei”, a adăugat Gheorghe Flutur. Unul dintre capitolele deficitare amintit de președintele Consiliului Județean a fost cel al locurilor de muncă. El a dat însă asigurări că, dacă în actualul mandat condu-cerea administrativă PDL s-a zbătut atât în municipiul Suceava, cât și în județ pentru apă, canalizare și infrastructură rutieră, acum știe ce trebuie făcut în mandatul următor pentru aducerea investitorilor care să creeze locuri de muncă pentru tineri și nu numai. „Ne-am zbătut pentru aducerea investitorilor și până acum, dar trebuie mult mai mult. Să știți că nu e ușor! Adversarii noștri politici, care acum sunt la putere, tare aveau vocea ridicată când erau în opoziție. Acum, e mai greu când ești la guvernare și o să-i vedem și acum pe Victoraș și ceilalți, în condițiile în care leul scade, puterea de cumpărare scade și trebuie să iei măsuri și nepopulare, și nu este ușor”, a conchis Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: