Rețea de proxeneți urmărită penal de DIICOT Suceava

7 percheziții domiciliare au fost efectuate ieri de DIICOT Suceava, pe raza județelor Suceava și Neamț, într-un amplu dosar de trafic de minori și proxenetism, care vizează 9 făptuitori. Au fost puse în executare 4 mandate de aducere la parchet, ceilalți învinuiți fiind plecați din țară.
 

Potrivit procurorilor, în perioada 2009-2011, numiții Gheorghe F. și Cristian I., de 34 de ani, din Ipotești, Suceava, au racolat 3 minore de pe raza județului Suceava și o altă tânără de pe raza județului Iași, în scopul exploatării sexuale, prin determinare la practicarea prostituției, inițial prin false promisiuni privind un viitor mariaj și, ulterior, prin acte de violență, și le-au obligat la întreținerea de relații sexuale contra cost, cu diferiți clienți identificați de către ei. Ulterior, cei doi menționați mai sus au plasat „marfa” numiților Gheorghe P., de 33 de ani, Ciprian M., de 24 de ani, și un anume Cătălin P. Prin intermediul lui George Z., de 32 de ani, din Dornești, Suceava, Gheorghe P. a apelat la Valentin L., de 24 de ani, din Fălticeni, care, contra sumei de 100 de euro/bucată, le-a falsificat minorelor actele de identitate, astfel încât să rezulte că sunt majore. Adrian P., de 22 de ani, din Dornești le-a trecut frontiera de stat, folosind și procuri notariale false. Odată ajunse în Germania, minorele au fost găzduite în apartamentul lui Constantin D. (38 de ani), din Botești, Neamț, după care, fetele au fost plasate în diferite bordeluri din localitatea Sidelfingen, pe raza căreia au fost depistate de către autoritățile germane și ulterior repatriate în țară.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI