În premieră pe piața locală

UPC lansează un nou produs, Digital Card

> Parteneriat strategic cu Samsung România – cele două companii promovează împreună tehnologia CI+ > UPC România își extinde portofoliul și oferă clienților un nou produs, în premieră pe piața de televiziune din România – Digital Card
 

Noul produs are la bază tehnologia CI+, oferă avantajele televiziunii digitale, dar și o experiență diferită – cu Digital Card, clienții UPC pot recepționa canalele TV digitale, inclusiv cele HD și postul 3D High TV. Tehnologia CI+, de care clienții UPC se vor putea bucura în premieră pe piața locală, precum și beneficiile Digital Cardului vor fi promovate printr-o campanie națională cobranded UPC – Samsung România. Cele două companii vor comunica împreună avantajele noii tehnologii – simplitate, flexibilitate și inovație. Digital Cardul este compatibil cu televizoarele care au integrată funcționalitatea CI+. UPC recomandă televizoarele Samsung ca fiind certificate Digital Card. Produsul este disponibil începând de astăzi, în două variante de preț, dar și integrat în pachete de servicii UPC. Prima variantă de Digital Card are un preț de 5 lei lunar (fără TVA), tarif ce include un canal HD, TVR HD. Varianta ce include 13 canale HD (dintre care unul 3D) este disponibilă la un preț de 15 lei lunar (fără TVA). Detalii despre Digital Card pot fi găsite pe pagina dedicată http://ci.upc.ro. „Adaptăm în permanență oferta noastră de servicii pentru a le oferi clienților posibilitatea de a alege soluția care se potrivește cel mai bine stilului lor de viață. Lansarea de astăzi confirmă angajamentul nostru de a crește opțiunile pe zona de televiziune digitală, dar și gradul de flexibilitate, folosind noi platforme, calitatea HD și experiența televiziunii 3D”, declară Severina Pascu, CEO UPC România. „Inovațiile în domeniul tehnologiei sunt spectaculoase, iar companiile de top generează mereu noi soluții pentru îmbunătățirea vieții noastre de zi cu zi. Samsung Electronics este lider global în mediul digital și tehnologii de convergență digitală. Noua gamă de televizoare Samsung 2012 este certificată pentru Digital Cardul UPC bazat pe tehnologia CI+”, a declarat Michael Yu – Business Manager, Samsung România. UPC anunță și lansarea unor noi pachete 3Play, care includ Digital Card. Datorită parteneriatului cu Samsung, clienții care achiziționează unul din pachetele nou lansate de UPC – Digital Plus, Suprem Plus HD 3D, Digital + sau Suprem + HD 3D, beneficiază de reduceri de până la 400 lei la toate televizoarele Samsung. Promoția este valabilă între 6 aprilie și 15 mai 2012, în magazinele selectate din rețelele Flanco, Media Galaxy, Altex, Domo, eMag și Samsung Plaza. Oferta completă poate fi consultată pe pagina oficială a companiei, www.upc.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: