LPS Suceava, principala sursă de jucători din ultimii ani pentru CSM Bucovina Suceava

În ultimii cinci ani de zile, principala sursă de jucători pentru formația de rugbi seniori CSM Bucovina Suceava a fost Liceul cu Program Sportiv. În această perioadă de timp, peste 40 de tineri formați la instituția de învățământ menționată anterior au fost promovați la echipa „mare”.
 

Și înaintea începutului de sezon competițional 2012, de la LPS Suceava au fost transferați trei tineri sportivi către CSM Bucovina Suceava. Este vorba despre Daniel Ghivnici, Danteș Bălănică și Gheorghe Crăciunescu, aceștia având șansa de a debuta în rugbiul de mare performanță. De menționat faptul că alți doi tineri care s-au remarcat sub conducerea profesorului Dumitru Livadaru, Lucian Strigariu și Răzvan Covaliu, se află în pregătiri cu lotul național Under 18 al României.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: