La Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava

Meditații gratuite la matematică pentru bacalaureatul de toamnă

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava vine în sprijinul elevilor care nu au promovat examenul de bacalaureat, oferindu-le meditații gratuite la matematică în perioada 25 iulie-26 august a.c.
 

Cei interesați se pot înscrie, până la data de 22 iulie, în corpul E al Universității, parter, la biroul de Relații Internaționale, sau prin e-mail, la adresa meditatii@usv.ro. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0230 520 081. Pentru înscrierea la acest program de meditații trebuie trimisă o copie după buletin, numele liceului și al programului de studiu finalizat, cu precizarea nivelului de pregătire la matematică (M1 sau M2). Pentru desfășurarea programului de meditații este nevoie de minimum 30 de participanți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: