„Citește și tu !”, ca Ioanina

Ioanina Vovciuc. O elevă din clasa a VII-a la Școala cu Clasele I-VIII Izvoarele Sucevei a devenit cunoscută dincolo de hotarele munților ce ne izolează oarecum de lumea cea largă.
 

Un nume de fată devenit celebru pentru zona în care trăim. Și nu peste noapte, ca o minune dintr-un basm, ci printr-o pasiune aparte ce o domină de mai mulți ani, har din naștere, mândrie astăzi a învățământului izvorean și, se va vedea, nu numai a lui. Am cunoscut-o mai bine, alături de mama ei, la serbarea sfârșitului de an școlar ținută pe terenul de sport al instituției. Avea în brațe mai multe buchete de flori, chipul îi strălucea de emoție și fericire. Ioanina Vovciuc este deținătoarea mai multor diplome: >Premiul I pentru rezultatele obținute la Concursul național interdisciplinar de creație literară și plastică „Citește și tu!”, ediția a III-a etapa județeană, martie 2011; > Premiul II la Expoziția națională-concurs „Sfintele Paști”, 2011, din 22 aprilie, de la Iași, pentru lucrările cu desene; > Diploma de excelență din partea școlii sale pentru rezultatele deosebite la concursurile județene și naționale; și alte două diplome de merit obținute la concursurile naționale „Olimpiadele cunoașterii”, etapa a II-a, cu 58 de puncte la proba de Limba română, 82 de puncte la Limba franceză, la fazele județene. Cinste acestei eleve, părinților care au crescut-o și educat-o! Și nu în ultimul rând, cuvinte de mândrie dascălilor ei și directorului școlii. (DECEBAL ALEXANDRU SEUL)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI