Un prunc de 3 luni, abandonat de propria mamă la ghena de gunoi

Mihaela O., de 24 de ani, din Rădăuți, susține că și-a abandonat copilul, născut la Londra, dintr-o relație neoficială, din cauza unei căderi nervoase
 

Un nou-născut, o fetiță de numai 3 luni a fost găsită sâmbătă, abandonată, în una din ghenele de gunoi aflate între blocurile cu nr. 14 și 16 de pe strada Mihai Viteazul din Rădăuți. Șansa la viață a bebelușului a fost un bărbat, care a dat peste prunc, dimineață pe la ora 11 și a anunțat imediat poliția. Fetița se afla în containerul de gunoi, băgată într-o geantă de voiaj, îmbrăcată, ea fiind urgent transportată la Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Rădăuți. S-a constatat la examinare că micuța nu prezintă leziuni, este perfect sănătoasă, confirmându-se și faptul că nu are mai mult de 3 luni de când a fost născută. Polițiștii din Rădăuți s-au pus imediat pe treabă pentru identificarea mamei bebelușului și au găsit-o destul de repede. Numele ei este Mihaela O., are 24 de ani, este din Rădăuți, femeia recunoscând în fața polițiștilor că ea și-a abandonat copilul la gunoi. A motivat însă că a făcut acest gest pentru că a avut o cădere psihică și că, după toate acestea, vrea să-și recupereze pruncul. Ea a mai spus polițiștilor că O.T., fetița de 3 luni, a fost născută la Londra, dintr-o relație neoficializată. Odată cu cercetarea femeii pentru comiterea infracțiunii de abandon familial, polițiștii au anunțat și Protecția Copilului, ce va evalua atât copilul, cât și mama. După ce a fost audiată, Mihaela O. a fost internată în secția de psihiatrie a Spitalului din Rădăuți.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI