Un prunc de 3 luni, abandonat de propria mamă la ghena de gunoi

Mihaela O., de 24 de ani, din Rădăuți, susține că și-a abandonat copilul, născut la Londra, dintr-o relație neoficială, din cauza unei căderi nervoase
 

Un nou-născut, o fetiță de numai 3 luni a fost găsită sâmbătă, abandonată, în una din ghenele de gunoi aflate între blocurile cu nr. 14 și 16 de pe strada Mihai Viteazul din Rădăuți. Șansa la viață a bebelușului a fost un bărbat, care a dat peste prunc, dimineață pe la ora 11 și a anunțat imediat poliția. Fetița se afla în containerul de gunoi, băgată într-o geantă de voiaj, îmbrăcată, ea fiind urgent transportată la Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Rădăuți. S-a constatat la examinare că micuța nu prezintă leziuni, este perfect sănătoasă, confirmându-se și faptul că nu are mai mult de 3 luni de când a fost născută. Polițiștii din Rădăuți s-au pus imediat pe treabă pentru identificarea mamei bebelușului și au găsit-o destul de repede. Numele ei este Mihaela O., are 24 de ani, este din Rădăuți, femeia recunoscând în fața polițiștilor că ea și-a abandonat copilul la gunoi. A motivat însă că a făcut acest gest pentru că a avut o cădere psihică și că, după toate acestea, vrea să-și recupereze pruncul. Ea a mai spus polițiștilor că O.T., fetița de 3 luni, a fost născută la Londra, dintr-o relație neoficializată. Odată cu cercetarea femeii pentru comiterea infracțiunii de abandon familial, polițiștii au anunțat și Protecția Copilului, ce va evalua atât copilul, cât și mama. După ce a fost audiată, Mihaela O. a fost internată în secția de psihiatrie a Spitalului din Rădăuți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: