Dan Lungu își însoțește cel mai recent roman la Suceava

Scriitorul Dan Lungu (botoșănean așezat la Iași, însă călător prin țară și prin lume pe urma cărților sale; și cu mulți cititori și prieteni la noi) revine la Suceava joi, 17 martie (ora 17, City Gallery, pentru lansarea romanului „În iad toate becurile sunt arse”, într-o manifestare organizată de Alexandria Librării, Shopping City Suceava și Editura Polirom.
 

Prezentarea volumului va fi asigurată de universitara Elena-Brândușa Steiciuc. Potrivit informațiilor furnizate de Cezar Căilean, din partea Alexandria Librării, autorul va oferi autografe și pe cărți din anii din urmă, “Raiul găinilor”, “Sunt o babă comunistă!” și “Cum să uiți o femeie” (volum lansat la Suceava anul trecut, la ediția a II-a). Acum, aflăm, Dan Lungu vine cu „o nouă poveste surprinzătoare, cu o scriitură diferită și cu un subiect neconvențional. Victor, protagonist al romanului, trăiește cu senzația acută că își supraviețuiește propriei tinereți. (…) Îndeplinește o muncă bizară, nesatisfăcătoare, la care se adaugă obsesia că propria soție, vesela Veronica, se transformase în timp într-o femeie care îi seamănă perfect, dar care nu mai păstrează nimic din șarmul și visurile fetișcanei cu care se însurase. (…) Într-o zi, în preajma Crăciunului, Victor întâlnește un bărbat care vorbește o limbă stranie, însoțit de Nana, traducătoarea sa. Alături de aceștia, intră într-o aventură ce i-ar putea schimba viața. Desigur, totul depinde de el…”. …Revista „Lire” scria despre Dan Lungu că „trebuie citit de urgență”. Iată că la Suceava el poate fi și văzut, „de urgență”, alături de cărțile sale. În fond, totul depinde de dumneavoastră.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI