Evenimentele săptămânii la Iulius Mall

Târgul Colecționarilor – Întâlnirea de la Iulius Mall Suceava, deja cu tradiție, a colecționarilor și buchiniștilor cu publicul bucovinean are loc sâmbătă și duminică, 8 și 9 ianuarie 2011. Societatea Numismatică și Filatelică Română, secția Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Expozanții promit nu doar poveștile captivante, dar și tainele fiecărei podoabe, mărci poștale, piese de decor sau mobilier.
 

Dificultatea de a trăi – este tema săptămânii pe care psihologul Ilinca Rusu o dezbate în Cărturești, sâmbătă, 9 ianuarie 2011, de la ora 17. Specialistul va împărți cu generozitate povețe publicului sucevean. Teatru de păpuși “Puppet” – Prichindeii sunt așteptați în Iulius Mall Suceava, la KidsLand, duminică, 9 ianuarie, de la ora 12, pentru prima întâlnire din 2011 cu eroii din basme și povești populare. Expoziție de icoane – Până pe 10 ianuarie 2011, lângă Paraclisul Sfântul Ioan cel Nou din Iulius Mall, vor fi expuse icoanele realizate de Rodica Bușcu (Vatra Dornei), Florin Bejenari (Rădăuți) și Dorin Blaga (Suceava). Serile de povești la Cărturești – În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceinăria Cărtureștiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar și pe părinții și bunicii acestora, să asculte fascinantele povești ale copilăriei. Psihologul Ilinca Rusu le citește copiilor într-un minunat decor cu jucării și cărți. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveștilor, iar dacă se-întâmplă să avem somnoroși, le facem un cuib moale din perne”, promite Cărtureștiul. Ice Dream – arena de gheață de la Iulius Mall a devenit cea mai atractivă destinație de distracție în aer liber din Suceava și oferă, între orele 14 și 22, prețuri speciale pentru o repriză de distracție: 6 lei/copil/elev/student și 10 lei/adult. (Departament PR Iulius Group)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI